Begeleider (m) fulltime, regio Zwolle/Kampen

Stichting Ela is op 1 januari 2015 gestart. Wij bieden professionele zorg aan 14 cliënten met een ZZP VG7 indicatie (met eventueel meerzorg). We zijn gevestigd in de gemeente Kampen en wij innoveren de zorg voor deze doelgroep.

De cliënten wonen en werken op het erf van de Kattewaard. Middelen en maatregelen worden minimaal ingezet. Wij willen deze cliënten een normaal leven aanbieden. Werk, vrijetijdsbesteding, wonen, alles bij elkaar onder begeleiding van 1 team. Vaste gezichten die er onvoorwaardelijk zijn voor de cliënt. Onze basisvisie ligt in de Triple C. Maar we kijken vooral naar onze cliënten als individu, naar wat zij nodig hebben. Wij houden ons niet strikt vast aan een methodiek.

Wat zoeken wij

Wij zoeken de unieke begeleiders uit de zorg, degenen die werken vanuit hun passie voor de cliënt. Gezien de samenstelling van onze teams, gaat onze voorkeur uit naar een man. Onze cliënten zijn zeer moeilijk plaatsbare cliënten uit de regio. Dit vraagt een hoge mate van creativiteit en toewijding. Vrijwel alle cliënten hebben veel teleurstellingen achter de rug. Met geduld, vastberadenheid en rust willen wij bewijzen dat het ook anders kan.

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de cliënten. Het niveau is divers, maar er is er altijd sprake van een verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblemen en psychiatrische ziektebeelden. Je kan je passie voor de zorg, combineren met een hoge mate van betrokkenheid naar ouders en je uiterst professionele houding.

Naast deze begeleidende taken, kan het je taak zijn om als persoonlijk begeleider te fungeren. Je bent aanspreekpunt voor de cliënt, diens ouders en coördineert de zorg rondom deze cliënten.

Er wordt gewerkt op en buiten het erf van 9:00 – 14:30 uur. Dit houdt in dat de vroege dienst dagbesteding aanbiedt onder leiding van de werkmeester. Affiniteit met tuinieren, houtbewerking en dierenverzorging is een pre. Daarnaast bieden wij 24 -uurs zorg bij het wonen. We werken met vroege diensten, late diensten en slaapdiensten.

Wat vragen wij

Je hebt sterke persoonlijke eigenschappen, je kunt bijvoorbeeld goed verbinding maken, je hebt een open leerhouding, je bent betrouwbaar en geduldig. Je hebt een goed gevoel voor mensgerichte zorg, zelfs in stressvolle situaties. Je kunt zelfstandig werken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en taakvolwassenheid.

Je hebt minimaal een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de zorg (SPW-niveau 4 of SPH-niveau 5) en je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de begeleiding van verstandelijk gehandicapte cliënten met ernstige gedragsproblematiek en/of psychiatrische stoornissen. Werkervaring vanuit de VG, Psychiatrie en (LVB)Jeugdzorg is voor ons relevant. Je bent in het bezit van een VOG, en je bent in staat om een nieuwe te overhandigen voor het contract start.

Je bent beschikbaar voor vroege, late en slaapdiensten. We werken op basis van een dienstenstructuur op basis van 24-uurs begeleiding inclusief weekenden en feestdagen. Je bent op zoek naar een baan voor lange termijn. Wij zoeken naar een toewijding van 5 tot 10 jaar.

Wij bieden

Wij bieden jou een fijne werkomgeving waar ieders persoonlijke stijl ontwikkeld mag worden. Plezier, erkenning en waardering staan centraal. De organisatie besteedt veel tijd en geld aan coaching, intervisie, scholing en/of training, teamdagen en teamuitjes.

Je treedt in dienst als werknemer van de stichting. Je hebt uitzicht op een vaste aanstelling na 2 jaarcontracten. Ongeacht de ontwikkelingen in de zorgsector, dat is namelijk onvoorwaardelijkheid.

– Salariëring volgens CAO VGN (FWG 40).
– 24 – 36 uur per week min – max contract
– Onregelmatigheidstoeslag conform CAO VGN
– Reiskosten conform CAO VGN met daarbij een toeslag voor medewerkers die verder rijden dan de maximale 60 km per dienst
– Eindejaarsuitkering en vakantiegeld conform CAO VGN

Ben je geïnteresseerd? Maak dit kenbaar door jezelf voor te stellen op je eigen manier, met een recente cv en stuur het in via de mail naar s.degreef@stichtingela.nl 

De sluitingstermijn om schriftelijk te reageren is niet vastgesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.